Ervaringen,

Susanne, 31 jaar uit Kessel

"Na mijn zwangerschap begon mijn haar uit te vallen. Ik wist van te voren al dat dat zou gebeuren, want na mijn eerste zwangerschap was dat ook het geval. Maar nooit gedacht dat het zo extreem zou zijn. Ik kon helemaal niks meer met mijn lange haar, omdat het gewoon te dun was geworden. De enige oplossing was mijn haar kort knippen, om te zorgen dat het nog wat leek. Op advies van een vriendin, die huisarts is, probeerde ik BetterHair uit en merkte al heel snel dat mijn haar steviger werd en er veel voller uitzag. Mijn haarverlies is zo goed als gestopt en nu kan ik eindelijk weer mijn haar laten groeien."

Anoushka uit Huissen, 19 jaar

"Ik heb nooit een vol bos haar gehad en was altijd jaloers op meiden die dat wel hadden. Met veel haar kan je nou eenmaal meer doen, terwijl dun haar moeilijk in model is te krijgen. Ondanks mijn dunne haar, wou ik het lang houden en moest er niet aan denken om het eraf te knippen. Vorig jaar ging ik op zoek naar een oplossing en kwam bij BetterHair uit. Ik gebruik het nu 5 maanden en mijn haar is echt veel voller geworden. Ik heb niet eens durven hopen, dat het resultaat zo fantastisch zou zijn."

Brenda uit Gouda, 23 jaar

"Ik schrok ontzettend toen ik merkte dat mijn mooie, lange lokken er heel sluik en dun uit gingen zien. Zo gek was dat trouwens niet. Door de examens en veel stress was het me eerst niet eens opgevallen. Van mijn haar was heel weinig moois nog over. Ik begon extra vitamine B te slikken, maar blijkbaar was dat niet voldoende. Toen mijn moeder met BetterHair kwam, geloofde ik niet dat het weer zoals vroeger zou worden. Maar gelukkig had ik ongelijk. Ik zie nu met de week mijn mooie haren weer terugkomen. Het glanst weer en ziet er mooi en gezond uit."

snel bestellen!