BetterHair voor vrouwen

Iedere vrouw heeft in haar leven te maken met haaruitval, wat een heel normaal verschijnsel is, maar wat wel heel storend kan zijn. Voor veel vrouwen is mooi en gezond haar een heel belangrijk onderdeel van hun uiterlijk. Door haarverlies kan uw zelfvertrouwen flink dalen en is een gewenst kapsel misschien niet meer mogelijk. BetterHair zal de natuurlijke haargroei stimuleren en volume geven aan het haar. Ook zorgt het ervoor dat uw haar weer gezond, glanzend en sterk wordt.

Dun en futloos haar? Met BetterHair wordt uw haar zeer vol, sterk glanzend en mooi lang!

  • Helpt haaruitval stoppen
  • U krijgt weer mooi en gezond haar
  • Het haar gaat weer glanzen
  • Uw haar ziet er weer verzorgd uit
  • De haarkleur wordt intenser
  • Eindelijk het kapsel van uw dromen

Als het haar gekamd of geborsteld wordt valt het al gauw op dat er in de kam of in de borstel meer haren achterblijven dan normaal. Door dagelijks gebruik van BetterHair zult u al snel merken dat uw haar minder gaat uitvallen. Binnen enkele weken ziet u al het resultaat. Hoe langer BetterHair wordt gebruikt, hoe beter het resultaat zal zijn. Na enkele maanden heeft u weer lang en vol haar, dat er gezond sterk en prachtig uitziet.

Hoe ontstaat haaruitval?

Haar is weefsel dat langzaam groeit en zich vernieuwt doordat de oude haren uitvallen en er weer nieuwe groeien. Dat het haar uitvalt is eigenlijk vanzelfsprekend, bij de een is het alleen wat meer of minder dan bij de ander. Als er meer haar uitvalt dan er nieuwe haren groeien is er sprake van overmatige haaruitval en wordt het haar op het hoofd steeds minder. Het aantal haarfollikels op de hoofdhuid is genetisch bepaald. Een mens heeft gemiddeld 100.000 haren en per dag vallen er 50 tot 100 haren uit. Als men ouder wordt vermindert het aantal haarzakjes en groeien er automatisch minder haren. Er zijn natuurlijk ook meerdere oorzaken van haaruitval. Vaak komt dat door stress, hormonen en vitaminetekort, zwangerschap of een ongezonde levensstijl. Bij vrouwen wordt het haar direct na de puberteit dunner onder invloed van het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Aanleg en erfelijkheid spelen een kleinere rol, maar zwangerschap, hormonale veranderingen, stress en overgang zijn vaak de boosdoeners van haaruitval bij vrouwen.

De haaruitval die onder invloed van hormonen plaatsvindt heet androgenetische alopecie. Een overmatige androgeenproductie van testosteron zorgt ervoor dat dit hormoon blijft circuleren. De haarzakjes worden gevoelig hiervoor, wat dus leidt tot haarverlies.

Wat doet BetterHair?

Beta-Sitosterol verlaagt de testosteronspiegel en de activiteit van bepaalde enzymen die dit hormoon in een biologisch actieve vorm omzetten. Zo blijft er minder testosteron over om schade aan haarzakjes aan te richten. Zaagpalmextract verhindert daarnaast ook de omzetting van testosteron in DHT. Sillica verbetert de kwaliteit van de bloedvaten rondom de haarzakjes waardoor de celdeling toeneemt en ook de doorstroming in het bindweefsel verbetert. Zo wordt de groeifase van het haar verlengd en de haarzakjes worden minder gevoelig. Zink komt voor in al onze cellen, weefsels en organen. Omdat in haarwortelcellen het celdelingstempo heel hoog ligt, is juist dit weefsel afhankelijk van voldoende zinktoevoer. Een zinkgebrek kan gauw tot haaruitval leiden. BetterHair bevat voldoende zink om het haar van een gezonde dagelijkse dosering te voorzien en haaruitval te voorkomen. Het proces van volledig kaal worden begint bij mannen pas vanaf een jaar of dertig, terwijl bij vrouwen het verschijnsel zich pas tijdens de overgangsjaren in versterkte mate voordoet. Met het vorderen van de leeftijd leidt het tot een verdere uitdunning van het haar. Het lijkt dus onafwendbaar dat vanaf een bepaalde leeftijd men haar gaat verliezen.

BetterHair is de beste haargroeimiddel voor vrouwen.
Uw haar gaat er weer verzorgd en gezond uitzien

snel bestellen!