Ingredienten

Ingredienten
Per 2 softgels
Visolie 18EPA 12DHA TG 460 mg
Vitamine C (Gecoat ascorbinezuur 97,5%) 164,1 mg
Bernagieolie (20% GLA)120 mg
L-cystine100 mg
IJzersulfaatmonohydraat (32,8% Fe)40,98 mg
Vitamine B3 (Nicotinamide) (100% Vit. B3)32 mg
Zinksulfaat-monohydraat (36,44% Zn)27,44 mg
Vitamine E (dl-alfa-tocoferolacetaat) (67% Vit. E)18 mg
Vitamine B5 (Pantotheenzuur) (92% Vit. B5)13,02 mg
Zwaar magnesiumoxide (60% Mg.) 10 mg
Vitamine B12 (Cianocobalamine) (0,1% Vit. B12)5 mg
Vitamine B6 (Pyridoxinehydrochloride) (81,9% Vit. B6)3,44 mg
Vitamine B2 (Riboflavine) (100% vitamine B12)2,8 mg
Vitamine B1 (Thiaminemononitraat) (86,29% Vit. B1)2,54 mg
Vitamine B9 (Foliumzuur) (100% Vit. B9)0,4 mg
Vitamine B8 (Biotina) (100% Vit. B8)0,1 mg
Sojalecithine VEROLEC 56 non-gmo ip40 mg
Gele bijenwas 30 mg
Colloidaal silica10 mg

Hulpstoffen: Gelatine, E172, E422

Allergenen: Soja en vis

Zink

Zink remt op effectieve wijze de aanmaak van type 1 van het enzym 5-alpha-reductase, dat betekent dat het DHT gehalte laag wordt en de haargroei dus gaat normaliseren, en het heeft een anti-ontstekingswerking. Er zijn wetenschappers die beweren dat hoge concentraties zink de activiteit van het enzym volledig kunnen uitschakelen.

Vitamine B

Er is onderzoek gedaan dat heeft uitgewezen dat zink in combinatie met lage concentraties nonaandizuur (azelaic acid) en vitamine B6 kan zorgen voor 90% vermindering van 5-alpha-reductase. Vitamine B6 blijkt de werking van zink te versterken.

Vitamine C

Vitamine C wordt ook wel ascorbinezuur genoemd en is wateroplosbaar. Het helpt bindweefsel gezond en sterk te houden - dit geldt bijvoorbeeld voor je huid, botten, tandvlees en spieren. Verder zorgt vitamine C ervoor dat ijzer uit voeding beter wordt opgenomen.

Gebruik

Slik dagelijks 2 softgels in met voldoende water. Deze dagelijkse dosis niet overschrijden.

Mooi en vol haar is heel belangrijk voor de schoonheid. Gezond haar is volumineus, heeft een gezonde kleur en schijnt prachtig in het licht. BetterHair houdt uw haar en de haarkleur mooi, sterk en glanzend.

Voeding

Slechte of incomplete voeding heeft invloed op de gezondheid van de lever. Een gezonde lever neutraliseert hormonen die niet langer nodig zijn. Bij een slecht functionerende lever breekt de lever niet genoeg testosteron af waardoor indirect kaalheid wordt veroorzaakt. Gebrek aan een of meer B-vitamines kan zowel bij mannen als vrouwen, ongeacht de leeftijd, complete haaruitval en kaalheid veroorzaken. Door slechte eetgewoonten, maar ook door het raffineren van granen in brood blijft ons lichaam steeds meer van de juiste voedingstoffen verstoten. Het grootste gedeelte hiervan wordt bij de productie van witmeel verwijderd. Belangrijke B-vitamines voor het haar zijn dan pantotheenzuur, foliumzuur en biotine. Al deze B-vitaminen komen in uitgekiende dosering in BetterHair voor.

Haarkleur

Panthotheenzuur (vitamine b5) is ook van belang voor een gezonde haarkleur. Tijdens stress (lichamelijke en geestelijke hoogspanning) raken de bijnieren uitgeput en gaat dit ten koste van een gezonde haarkleur. Pantotheenzuur gaat in combinatie met foliumzuur (vitamine b9) het grijs worden van het haar tegen en kan in sommige gevallen zelfs de oorspronkelijke haarkleur herstellen! Fo-Ti is een zeer gerespecteerd kruid uit de Chinese kruidengeneeskunde. Het staat vooral bekend om zijn verjongende eigenschappen en is dan ook vooral populair onder de oudere bevolking.

Ontdekt werd dat Fo-Ti een belangrijke rol speelt bij het behoud van de haarkleur, daar het net als pantotheenzuur ondersteunend is voor een gezonde lever en nierfunctie. Ook ascorbinezuur in combinatie met biotine geeft haar een gezonde glans en helpt kleur te behouden, tevens zijn ze behulpzaam bij de aanmaak van nieuw MSM.

Haarvolume

MSM is een belangrijk zwavelcomponent en van uitermate groot belang voor de vorming van het haareiwit keratine. Keratine is het hoofdbestanddeel van het haar. Keratine is niet alleen een vitaal element voor sterk haar, het voedt ook de haarwortel. Het haar zou zonder MSM niet eens kunnen groeien. Regelmatig gebruik van BetterHair zorgt voor dikker haar en verlengt de groeifase van het haar, waardoor het ook haaruitval tegengaat.

De bouwstof keratine is in het haar als heel dunne lijntjes aanwezig. Biotine is als lichaamseigen bindstof van groot belang voor het bij elkaar houden van deze strengen. Extra biotine in BetterHair verbetert de haarkwaliteit en de haardichtheid wat op haar beurt zal bijdragen aan meer volume. Het is indrukwekkend te zien hoezeer BetterHair, in korte tijd al, niet alleen de haarstructuur, maar ook de haargroei verbetert.

snel bestellen!